Usama odmah izneverio glasače i pokazao da je Vučićev satelit kojeg mora da sluša !

 





Opozicioni lider Pavle Grbović pretučen je od strane Aleksandra Kalezića iz redova SNS-a !

Naime Grbović je snimao izbornu krađu kada je napadnut od strane aktiviste SNS-a, a ubrzo se od strane režimskih medija koji su pod kontrolom SNS-a objavile vijesti kako je funkcioner Muftijinog amaneta prebio opozicionog lidera !

SPP nema svoje odbore i članstvo u svim gradovima Srbije, baš kao i SDA Sandžaka, pa uglavnom stranke sarađuju i daju svoje kontrolore. Takav je slučaj bio i na tom biračkom mjestu gdje je Kalezić kao funkcioner SNS-a bio kontrolor ispred SPP-a i to na prijedlog Aleksandra Vučića i Srpske Napredne Stranke.

Kada su iz SNS-a napravili ovakav ispad i fizički nasrnuli na opozicionog lidera koji je sprečavao izbornu krađu, u dogovoru sve su svalili na Muftijin amanet ili ti SPP ! To je još jedan dokaz, da je SPP satelitska Vučićeva stranka koja služi u ovakvim situacijama i ne smije da se pobuni. Svi u Sandžaku znaju da Kalezić nije nikakav funkcioner SPP-a i da SPP u ovom incidentu ama baš ništa nije kriva, ali Usama Zukorlić ne smije da izađe pred narod i da kaže ovo nismo mi ovo je SNS već dopušta da mu se ljaga stranka zarad sitnih interesa !

Ovo je bio prvi test, da vidimo kakav će odnos imati Usama Zukorlić sa Aleksandrom Vučićem i već je pokazao da je njegov satelit i poslušnik !

Objavi komentar

0 Primjedbe