Skrivili su smrt jer su hteli da se slikaju kao spasioci - SEDAM GODINA BEZ ODGOVORNOSTI

 


Pilot helikoptera je tražio da se sleti na  vojni aerodrom na Batajnici, ipak Gašić Lončar i Kasim Zoranić su došli na civilni aerodrom u Surčinu, a već je bila puštena vijest da su spasili bebu (Vijestu su prenijeli Beta, Politika i RTS)

Posebno je to tražio Kasim Zoranić, koji već godinama pravi mit o sebi da "pomaže ljudima u bolnicama", pa mu je fotografija sa bebom bila više nego potrebna.



Pritom se potpuno zanemaruje pitanje - a zbog čega naši ljudi uopšte idu u Beograd da se liječe, zašto nema adekvatno zdravstvo u Novom Pazaru kada plaćamo osiguranje kao i svi građani Srbije?

Kasimu Zoraniću je ova fotogravija bila potrebna, jer je i Mirsad Đerlek na svom fb profilu već napisao da je on spasio bebu i da se ona nalazi na sigurnom, pa bi ga hvatanjem u laži Zoranić pobjedio

u tom lokalnom ratu.. Ratu podlaca u kojem ginu bebe i ljekari


Uzalud su i pilot i svi drugi stručnjaci upozoravali da aerodrom u Surčinu nije adekvatan za slijetanje, Lončar, Gašić i Zoranić su insistirali i nesretni kraj njihove bolesne želje da se slikaju kao spasioc toga svi znamo.


Ono što jos nismo dočekali, to je epilog.. Da se Zoranić Gašić i Lončar dovedu pred lice pravde i ispitaju da li je njihovo slikanje bilo vrijedno ljudskih života

Objavi komentar

0 Primjedbe