Rasim dao ultimatum Usami : Isteraj najbliže babove saradnike ! Usama poslušao

 


Nakon smrti Muamera Zukorlića, jasno je bilo da njegov sin Usama neće moći voditi stranku kao Babo. Usama je potrčao da traži spas kod Rasima Ljajića, babovog najvećeg rivala.

Usama se sastajao više puta sa Rasimom Ljajiće, gdje mu je Rasim dao ultimatum ako razmišlja da bude u koaliciji sa njim. Ultimatum je bio da istera najbliže saradnike Muamera Zukorlića iz stranke a to su Samir Tandir i Admir Muratović (još par ljudi iz struje koja je bila lojalna Muameru Zukorliću)

Admir Muratović i Samir Tandir bili su najbolji i najverniji svom vođi Muameru Zukorliću, Admir Muratović na FB profilu konstanto je vodio rat sa Rasimom Ljajićem i njegovom propagandom, otkrivao im malverzacije i bivao veliku podršku glasaća SPP-a ! 

Iz izvora saznajemo da je Muamer Zukorlić pred smrt rekao Admiru Muratoviću da je došao do najvećeg nivoa i da je njegov najbolji član partije. 

Pored Muratovića veoma blizak Muameru Zukorliću bio je i Samir Tandir koji je bio i narodni poslanik pa se i u skupštini zalagao da se otkriju sve malverzacije SDP-a Rasima Ljajića koji je od Novog Pazara napravio katastrofu !

Usama Zukorlić prihvatio je ultimatum Rasima Ljajića i "isterao" iz stranke Muratovića i Tandira, a kako naši izvori unutar te stranke govore članovi SPP-a su ogorčeni kako da Usama ide sa Kasimom Zoranićem umesto sa Admirom Muratovićem i Samirom Tandirom

BONUS VIDEO : KASIM ZORANIĆ DAJE INSTRUKCIJE KAKO DA SE NAPADA MUAMER ZUKORLIĆ 



Objavi komentar

0 Primjedbe