Novi Rasim ? Muratović : Poštujem Dodika !

 


Nova starleta srpskog režima zasigurno jeste Admir Muratović, ali je u čudnom statusu jer dosta podsjeća na Rasima Ljajića ali je opet "ni doć ni prić" Rasimu..

Kao Rasim nekada u skupštini, Muratović pokušava preko Facebooka-, pa redovno objavljuje bljuvotine na račun Bošnjaka, ali nikada od kad je počeo da piše na Facebook-u nije napisao ništa loše ni za Dodika ni za Vučića !

Ljudi u Sandžaku ne gledaju cijele situacije, pa pitaju šta će Srbiji Muratović kad Rasim svakako obavlja sve poslušničke zadate, Srbiji Muratović treba baš u smislu "Novog Rasima", jer je Rasim Ljajić istrošeni srpski sluga, pa to može da se poveže i sa skorom saobraćajkom, ali otom potom !

U jeku najviših poslušničkih dužnosti Rasima Ljajića hvalili su sa svih strana, poštovao je Dodika i sve srpske vladare današnjeg doba, a Dodik je i pričao da je Vučiću lako u Srbiji i Dodik bi lago da ima Rasima u Bosni !

Da li je Muratoviću neostvarena životna želja, da i Dodik kaže za njega da ako bi Muratović bio u Bosni lako bi Dodik završio svoje srpske planove, ili je ipak nešto drugo?

Dodik je baš prije nekoliko dana govorio da mu smeta urlanje Ezana, pa je možda zbog toga dobio poštovanje visokog upošljenika islamske zajednice !

Objavi komentar

0 Primjedbe