Vučićevi poslušnici se prepucavaju milionskim ciframa dok narod u Sandžaku nema ni za zejtin !

 

Čudan vakat je nastupio u Sandžaku nakon izbora, i to baš čudan. Svi su svjesni da se nešto dešava a niko ne zna šta tačno !

U istom danu Rasim Ljajić doživi saobraćajnu nesreću a dva sata kasnije Usama Zukorlić izađe sa tvrdnjama kako mu je Babo otrovan a nakon toga ga Babova druga žena demantuje i govori kako nisu vršene analize i da oni ne znaju ništa o tome. Taman kad se nadamo da se smirila situacija, prekosutra i Jahja Fehratović doživi saobraćajnu nesreću !

Danas je posebno čudan dan, izašla je vijest o navodnim 2.1 miliona eura u kolima Rasima Ljajića a onda ekspresno se širi vijest da je taj novac nađen kod Jahje Fehratovića!

Ako je tačno da je bilo ko od njih imao više miliona eura kod sebe onda treba Vučiću da postavimo pitanje: Odakle njegovim ljudima milionske cifre evra ako u tom gradu gdje žive ta dvojica gdje je nezaposlenost na najvećem nivou i narod muku muči da kupi zejtin !

Ako nije istina opet treba da mu postavimo pitanje zašto se njegovi poslušnici preko portala truju i međusobno svađaju i šta je cilj tome ! Molimo vas ostavite nas na miru barem za ramazan !

Što se tiče Rasima i Jahje, Mladi Sandžaklija im želi brz oporavak jer ipak su oni naša braća koja su samo nažalost zarad vlasti otišli pogrešnim putem!

Sandžak je naša zajednička kuća, poziv članovima SPP-a i SDP-a da se vrate u svoje jato odakle je sve počelo i da konačno budemo jedno u ovom zabrinjavajućem vaktu !

Objavi komentar

0 Primjedbe