SUMNJE I NEDOUMICE : Amir Zukorlić se ogradio od navoda brata Usame !!!

 


Press konferencija koja je održana posle pola godine od smrti Muftije Muamera Zukorlića uzburkala je javnost. Usame Zukorlić sin Muamera Zukorlića koji je naslijedio funkciju predsjednika stranke nakon više od pola godine tvrdnje da je Muftija preminuo prirodnom smrću održao je press konferenciju na kojoj je izjavio da je Muamer Zukorlić otrovan i da su vršene analize zbog kojih je to utvrđeno.

Sama press konferencija unijela je određenu sumnju zbog toga što se tek nakon pola godine od smrti lidera SPP-a pominje da je Zukorlić otrovan !

Na press konferenciji bio je i Usamin polu brat Amir Zukorlić koji je sin od druge žene Elme Elfić ! Tek posle toga, sumnja se baš unijela u narod Sandžaka zato što je Elma Elfić na svom instagram nalogu rekla da su tek preko medija saznali da su rađene analize o smrti Muamera Zukorlića a da su njenog sina Amira pozvali na press konferenciju bez toga da objasne šta će se govoriti na njoj !

Brat Amir Zukorlić kao i Elma Elfić ogradili su se od stava Usame Zukorlića te rekli da porodica Zukorlić uopšte nije bila obaviještena da su rađene analize te se unosi sumnja da li Usama Zukorlić koristi oca Muamera Zukorlića u dobijanju političkih poena ?

Objavi komentar

0 Primjedbe