SAZNAJEMO : Zukorlićev amanet prenio Admir Muratović, Usama izdao baba i amanet a Muratovića isterao iz stranke (VIDEO)

 


Admir Muratović, zasigurno je bio jedan od najbližih ljudi Muamera Zukorlića, a pred samu smrt Muamer mu je rekao da je on dostigao najviši nivo !

Nakon smrti Muamera Zukorlića, njegov sin Usama odmah je otrčao da pravi koaliciju sa babovim zakletim neprijateljom Rasimom Ljajićem. Svi članovi stranke bili su protiv toga, samo što su jedni šuteli a drugi su se bunili. Nekima je bitna funkcija i posao u stranci, dok Muratović ni po cenu da bude izbačen iz stranke nije hteo da izda Zukorlićev amanet..

Muratović je za Zukorlićevog vijeka radio najviši posao u stranci, posebno poslednjih godinu dvije kada je otkrivao brojne malverzacije SDP Rasima Ljajića, vrlo sličan posao radio je i Samir Tandir koji je u skupštini vodio rat sa Bačevcom !

Kada su počeli razgovori o koaliciji SPP/SDP, Rasim Ljajić odmah je naglasio Usami, isteraj Muratovića Tandira i sve one koji su bili odani tvojem Babu, pa onda možemo da pričamo o koaliciji.

Usama je poslušao, Muratović je izbačen sa svih stranačkih funkcija, dok je Samir Tandir daleko zapostavljen, nekada šef poslaničkog kluba danas 7. na listi !

I ne samo da se Muratović i Tandir bune, već naši izvori u toj stranci govore da su birači vrlo nezadovoljni time što je Usama oterao Muratovića a napravio koaliciju sa naprimer Kasimom Zoranićem, koji je djeci davao instrukcije da govore kako Zukorlić zavodi mlade devojke po džamijama !

Zukorlićev amanet prenio je Admir Muratović u sljedećem video zapisu, gdje govori da Stranka Pravde i Pomirenja nema ništa drugačije od SDA Sandžaka, i da bi pravio koaliciju sa SDA Sandžaka !


BONUS VIDEO : Kasim Zoranić daje instrukcije da pišu kako Zukorlić zavodi žene po džamijama




Objavi komentar

0 Primjedbe