Nakon Vučićevog fijaska ZLI STARAC angažuje botove da blate po SDA !

 

Vučićev režim doživeo je fijasko u Sandžaku, što na referendumu, što na izborima koji slijede a razne statistike govore kako SDA Sandžaka, jedina Vučićeva opozicija u Sandžaku, ima 70% podrške !

Zli starac ili stari pokvarenjak Kasim Zoranić djecu, koju roditelji šalju na ekskurzije preko SDP-a, koristi za Botovanje zbog čega često ta djeca imaju i probleme, najpoznatiji dokazi su oni kada govori da pišu o Zukorliću kako zavodi mlade devojke po Džamijama i da lažu i šire bljuvotine !

U masi botovskih profila i web stranica, izdvaja se stranica sandzacke.rs koja je pod kontrolom Kasa Zoranića ! Svjesni da ako Vučić padne na ovim izborima, izgubiće vlast i mogućnosti za sve kriminalne radnje koje rade godinama unazad !

Na portalu sandžačke.rs širi se smutnja da u SDA Sandžaka postoje razne struje, a najviše se napada Ahmedin Škrijelj, čovjek koji je svojim radom zaslužan za ovoliki rejting SDA Sandžaka koji se približava na rejtingu kao 90-tih godina ! 

Vučićevi poslušnici i stari pokvarenjak Kasim Zoranić, govore o nekakvim "bijelim papirima", kako porodice koje glasaju za SDA Sandžaka pola glasaju a pola ubacuju bijeli papir zbog nekakvog bojkota, što su apsolutne dezinformacije !

Bliži se kraj Vučićevom režimu ali i zlom starcu čija se i botovska mreža raspala pa se svodi na kućno pisanje Kasima Zoranića !

Objavi komentar

0 Primjedbe