JEDAN HEPI JE MALO ! Propaganda bluda uskoro na još 4 nova kanala

 

Danas, 3. septembra, članovi saveta REM-a ponovo su vandredno sastali i odlučili da izdaju dozvole za još dve nove televizije Moj Hepi Život i Moja Hepi muzika

Takođe 27. avgusta na vandrednoj sednici odlučili su da izdaju dozvole za kanale  "Moja hepi zemlja" i Moje hepi društvo

TELEVIZIJA NA KOJOJ SE PROMOVIŠE BLUD I BUDALAŠTINE

Televizija "Hepi" jedna je od najpoznatijih televizija u Srbiji, a svoju popularnost mnogo je povećala njenom emisijom "Parovi" gdje ljudi uživo gledaju rijaliti šou, sex i razne budalaštine koje građani mogu da vide na toj televiziji !

MUAMER ZUKORLIĆ I PALMA - BISERI EMISIJE "ĆIRILICA" VODITELJA MILOMIRA MARIĆA

Pored rijaliti šoua "Parovi", televizija Happy svoju gledanost uživa i zbog jutarnje emisije voditelja Milomira Marića i popularne "Ćirilice" ! Sve to ne bi bilo moguće, da televizija HAPPY nema svoje bisere, koji raznim "izvalama" daju popularnost tim emisijama, biseri poput "Vojislava Šešelja, Muamera Zukorlića i Palme" koji što bi se u našem narodu reklo "spavaju na televiziji"

MARIĆ I ZUKORLIĆ JAVNO ISMIJAVALI ALIJU IZETBEGOVIĆA

Vjerovatno, da je Zukorlić više od 100 puta gostovao samo u Emisiji kod Marića, a dokazao ko je više od 100 puta baš u toj emisiji ! Jednom prilikom u emisiji kod Marića javno su ismijavali Aliju Izetbegovića ! Nije nas ni začudilo kad je na takvoj emisiji Muamer Zukorlić rekao da čini nebesku vlast u parlamentu Srbije ili možda kad je objasnio svoj odnos sa Ivicom Dačićom i da se često zadirkuju ! Pored javnih nestvarnih izjava, koje pomeraju sve granice logike, zajedno vrše i ozbiljnu propagandu protiv Bošnjaka ! Sjećamo se svi tkzv. okršaja između Muamera Zukorlića i Vojislava Šešelja, u tom okršaju će prije biti da su njih dvojica bili protiv Ugljanina nego jedan protiv drugog, jer su cijelu emisiju komentarisali Ugljanina i složili se u mnogim stvarima. Međutim tu je Zukorlić pokazao svoje pravo lice kada je pričao kako se i dan danas na Pešteri krije veliki broj oružja !



Objavi komentar

0 Primjedbe