Prijepolje : BNV porazio srpski režim i poslušnike, Sandžačka zastava vraćena na institucijama !

 

Prilikom posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića opštini Prijepolje, vlast u toj opštini, SNS i SPS sa svojim poslušničkim SDP i SPP, skinuli su sva Sandžačka obijelježja na institucijama opštine Prijepolje !

Nešto o Sandžačkom bajraku : Bošnjačko nacionalno vijeće je institucija koja se decenijama borila za priznanje Sandžačke zastave, u borbi za svoja prava suprostavljao im se srpski režim i njihovi poslušnici iz Sandžaka, pa su taj Bajrak koji danas ponosno stoji na svim institucijama u Sandžaku nazivali "Suljova krpa"

 Bošnjačko nacionalno vijeće zaprijetilo je aktuelnom četničkom režimu u Sandžačkoj opštini Prijepolje da ukoliko Sandžačke zastave ne budu vraćene na zgradama institucija u Prijepolju ovaj događaj riješit će se na sudu. 

Dok su branioci Sandžaka i Bošnjaka, BNV i SDA Sandžaka, čekali odgovor srpskog režima i njihovih poslušnika nisu mirno stajali već su snažno uzvraćali udarac, most u Opštini Prijepolje promenjen je u "Fatihov most" po Sultanu Mehmedu Fatihu koji je vladao ovim prostorima ! Održane su i tribine što se tiče Bosanskog jezika i stavljeno do znanja srpskom režimu da BNV nikada neće ostaviti Prijepoljce u rukama genocidaša i da će Prijepolje uvijek biti Sandžačka opština !

Danas, 8. juna 2021 godine, Sandžačka zastava vraćena je na institucijama opštine Prijepolje, i Bošnjaci sa ponosom mogu slaviti pobjedu protiv protivnika njihovog identiteta !


Objavi komentar

0 Primjedbe