Policija ga prebijala zbog Sandžaka, a danas u skupštini brani Sandžak !

 


Mirsad Hodžić je jedan od 25 zatvorenika i funckionera SDA Sandžaka iz 1993. godine koji su doživjeli policijsku torturu da bi priznali da se zalažu za "Državu Sandžak"

Mirsad Hodžić iz Sjenice, visoki je funkcioner SDA Sandžaka, na zadnjim izborima bio je i nosilac liste u Sjenici. Takođe je i narodni poslanik. Postoji lijepa prića i lijep događaj kako je Allah na strani vjernika i pravednih !

Mirsad Hodžić jedan je od 25 zatvorenika koji je doživio policijsku torturu, a sve se to događalo baš zbog Bošnjaka i Sandžaka! Mirsad Hodžić rizikovao je svoj život, prebijan i mučen u policiji zbog zalaganja za Sandžak ! Koliko je taj sudski proces i tortura bila besmislena i vođena protiv SDA Sandžaka i bošnjaka je da je jedna slijepa osoba osuđena zbog navodnog pripremanja snajperskih napada.

25godina kasnije, Mirsad Hodžić ulazi u Skupštinu Republike Srbije i dolazi da brani Sandžak! U jednom trenutku cijela skupština napada Sandžak i kaže kako Sandžak ne postoji, Mirsad Hodžić, Selma Kučević i Enis Imamović kazu "Mi smo dokaz da Sandžak postoji, on je oduvijek postojao i postoji i postojaće !"

Mirsad Hodžić je dokaz da je Allah na strani vjernika i pravednih, dokaz da je Sandžak opstao i dokaz da je protiv Sandžaka vođen rat !

Objavi komentar

0 Primjedbe