U Skupštini Republike Srbije govorili da je, Aćif Efendija ratni zločinac, "bošnjački" i srpski predstavnici !


Sjednica Skupštine Srbije ostaće upamćena po tome sto je iznevjerila dobar deo Bošnjaka koji su glasali na izborima 21. juna !

Nakon sto je formirana većina, i odmah počeo rat izmedju Stranke Pravde i Pomirenja, koja je ušla u većinu zajedno sa Dačićem i Vučićem, i Stranke demokratske akcije Sandžaka, koja je uz Albansku listu jedina opozicija u Skupštini Srbije. Na stranu Zukorlića stao je poslanik SPS-a Đorđe Miličević koji je iznio teške optužbe na račun Bošnjaka !

 Naime Đorđe Miličević je uvrijedio bošnjake izjavom da je Aćif Efendija ratni zločinac iz Novog Pazara. Bošnjaci Aćifa cijene i poštuju , jer je to čovjek koji je spasio Novi Pazar od četnika , i šehidio u Novom Pazaru ! 

Naime, Stranka Pravde i Pomirenja, koja je osvojila najveći broj poslanika u Skupštini Srbije iz Sandžaka, i njen lider Muamer Zukorlić potvrdio je rijeći ranije pomenutog poslanika SPS-a. Sraman čin Muamera Zukorlića prema bošnjacima, iznevjerivši njihovo poverenje, prema velikom broju Analitičara skupo će ga koštati na sljedećim izborima ! Kratak isječak iz tog dijela polemike pogledajte 


 

 

Objavi komentar

0 Primjedbe